El portaveu de BLOC-Compromís de Dénia, Josep Crespo, que ha assistit aquest matí a la inauguració de l’estació marítima de Dénia, demana a l’alcaldessa, Ana Kringe, que aprofite l’ocasió i la visita del president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, per plantejar-li un nou model de gestió del port que beneficie a Dénia.
“És l’oportunitat perfecta per pactar amb el Consell l’obtenció d’un percentatge dels beneficis que deixa el Port de Dénia a la Generalitat, no tot han de ser bones cares i bones paraules per al president, sinó que també hem d’exigir alguna cosa i està clar que Dénia no està en un bon moment econòmic i necessitaria d’aquest cànon”, ha explicat Crespo.
D’altra banda, el regidor Josep Crespo ha lamentat la tardança en la inauguració d’aquesta infraestructura i que això ha perjudicat i molt l’economia deniera, ja que durant molt de temps els turistes s’han vist afectats per aquesta mala gestió econòmica de la GVA. Crespo ha lamentat que aquest acord amb l’empresa privada Baleària podia haver-se produït abans.
De la mateixa manera, explica Crespo, podria fer-se per accelerar la connexió ferroviària entre Gandia i Dénia que també porta molts anys de retard o la promesa estació d’autobusos. “Espere que aquesta visita de Fabra haja aprofitat per alguna cosa més que per a fer-se la foto”, ha declarat Crespo.