Crespo ha convocat als mitjans de comunicació per fer un repàs del posicionament de Bloc-Compromís dels temes del proper ple de l’Ajuntament de Dénia.

El regidor ha resumit els punts de l’ordre del dia i ha fet ressò en el punt de pla parcial d’ordenació del cos de la policia local, i ha expressat que el govern està interferint en el funcionament de la policia, a més ha assegurat que s’estan maquillant els pressupostos amb partides que no es van ha utilitzar, per després utilitzar-les en altres menesters. També ha mencionat que els servei policial no es del tot satisfactori.

Pel que fa l’aprovació del conveni de la fira de tot sants, Crespo demana que s’avancen els dies del Xiquet, i que s’evite que algunes de les atraccions marxen abans hora. El regidor lamenta que estos últims anys haja baixat l’afluència de gent a la fira.

El Bloc també ha presentat dos mocions per al ple de setembre una que fa referència a la festivitat del nou d’Octubre, i l’altra que fa referència a la llei de dependència. Esta última Crespo alerta de les retallades que provoca l’aprovació del decret del govern de l’Estat, i demana en la moció que s’aturen.