Compromís no confia en les paraules de José Ciscar, en les que descartava el tancament de la línia del tren Dénia-Benidorm, i ho demostren les preguntes que el Grup Parlamantari Compromís va registrar a les Corts Valencianes, on li demanen a la Consellera d’Infraestructures que confirme o desmentisca les noticies aparegudes sobre la reestructuració de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana.

A més Enric Morera, síndic de Compromís a les Corts, a instat a la Consellera a explicar com solucionar els greu problema de transport que pot provocar l’eliminació de la línia Dénia-Benidorm, en el cas que el Govern Valencià faça efectiva aquesta retallada.
Morera considera que el tancament de la Línia 9 del tren, “agreujarà encara més la situació de les poblacions d’aquesta comarca costanera, en la que se la condemna a haver d’utilitzar per al transport de persones, l’autopista de peatge.

Per la seua banda el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Dénia , Josep Crespo, ha assegurat que fiscalitzarà les gestions de l’Alcaldessa per a que l’Ajuntament trasllade els acords plenaris a les Corts. Crespo, no confia en les paraules de Císcar, ni Carlos Eleno, i espera la resposta de la Consellera d’Infraestructures, Isabel Boning.