Divendres passat, Bloc-Compromís de Dénia va realitzar la tercera festa Estellés a Dénia, i ho va fer al carrer que el poeta de Burjassot té a la localitat. L’acte va contar a la participació de persones rellevants del mon de la festa i del comerç local, així com la dels botiguers del carrer que participaren activament en l’organització de l’acte.

El manteniment de la festa va córrer a càrrec del secretari de local del Bloc, Sebastià Garcia, qui va explicar la relació del poeta amb la ciutat de Dénia, així com l’inici de la Festa d’Estellés i la consolidació a tot el territori valencià.
Entre els poemes escollits per a l’acte estaven, els amants, propietats de la pena, o m’aclame a tu, poesies ben presents en la cultura valenciana, a més de poemes extrets dels llibre de Dénia, llibre que el poeta va dedicar a la ciutat i que venia acompanyada de il·lustracions de Castejón. L’homenatge també va contar amb dos poemes musicats que van amenitzar l’acte.

Garcia va voler agraïr la presencia a tots els assistents, als lectors i a les tendes del carrer per col·laborar de la festa, i va animar a sumar a més persones per a futures edicions.