El grup parlamentari Compromís ha registrat una proposició no de llei (PNL) sobre el tancament de les urgències nocturnes que afecten a diversos pobles de la Marina Alta. Des del grup parlamentari es fan ressò de la carta que els nou Alcaldes dels pobles afectats van remetre al Conseller de Sanitat, Luis Rosado, on denuncien un possible incompliment del ple de condicions per part de l’empresa gestora, Marina Salud.

Mònica Oltra, diputada que va registrar la proposició no de llei, demana que es revisen les condicions de l’adjudicació dels serveis de Salut a l’empresa Marina Salud, per tal de comprovar si hi ha hagut cap incompliment d’aquestes, a l’haver acordat el tancament dels serveis d’urgències nocturnes dels Centres de salut de Gata de Gorgos, Pedreguer, Ondara i El Verger.

En cas que es comprovara un incompliment en les clàusules per part de Marina Salud, Compromís reclama que “s’emprenguen de manera immediata totes les accions legals que contemple la legislació vigent per tal de restablir la legalitat dels acords”.