El regidor de Bloc-Compromís de l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, ha volgut eixir al pas de les declaracions de Pepa Font pel tancament de la Platja de les Deveses. Crespo considera que “des de l’Ajuntament se li està restant importància al fet, considerar-t’ho mesura preventiva, quan la platja es tanca perquè és obligatòriament per llei ja que s’estan superant les concentracions mínimes de contaminació que marca la llei”, també ha puntualitzat que, “l’equip de govern no deu minimitzar la gravetat de l’assumpte, perquè no es tracta d’una contaminació lleu, sinó de una contaminació deguda a les aigües fecals”.

En este sentit, Crespo ha recordat que els veïns de diferents zones de les Marines s’han queixat per que a diversos regatxos s’abocaven aigües fecals, que acabaven a la platja i al mar, i l’Ajuntament no els ha donat solució.

El regidor de Bloc-Compromís ha advertit del risc per a la salut pública que suposa que es superen els límits de contaminació establerts, i lamenta que este fet afecte a la imatge turística del municipi. Per últim, Crespo ha demanat a l’equip de govern que actue conseqüentment amb la gravetat de l’assumpte i no caiga en la demagògia per relativitzar el problema.