El Bloc-Compromís s’ha adreçat als mitjans de comunicació després de la comissió informativa on es tractava l’ordenança d’ocupació de via pública, per deixar patent el seu malestar per la decisió de prohibir que els bars puguen traure taules a la plaça de la Constitució.

Segons ha explicat el regidor del Bloc-Compromís, Josep Crespo, l’equip de govern ha justificat aquesta decisió pels possibles actes culturals que es es puguen realitzar a la plaça, i pels edificis antics que hi han en la mateixa. Segons Crespo, aquestes justificacions son totalment incongruent amb la realitat que viu la ciutat, “per una part el Carrer Loreto és un dels carrers amb més edificis antics de Dénia, i el Carrer Campos, possiblement, siga el carrer on es realitzen més actes, i tots dos es troben replets de bars i restaurants amb taules i cadires” ha afirmat el regidor.

Crespo ha valorat aquesta decisió com a inexplicable i discriminatòria, i lamenta que s’haja utilitzat aquest tema dins de l’equip de govern per a medir les forces entre els partits que el conformen, i posa en dubte “qui és que està manant realment a l’Ajuntament de Dénia”. Segons l’edil nacionalista, el PP tampoc entén la decisió presa.