El regidor del BLOC-Compromís de Dénia, Josep Crespo, es queixa de la falta d’explicacions de l’equip de govern davant la ciutadania, sobretot en qüestions importants. Hi ha molts temes que preocupen els veïns i veïnes de Dénia i davant els quals l’equip de govern tira la pedra i amaga la mà. És el cas de l’IES número 3 o les obres del clavegueram del Montgó.

Són diversos els casos en els quals trobem que la ciutadania es troba desinformada. Josep Crespo ha criticat que tant l’alcaldessa com els regidors del PP i CU no informen bé els veïns del que realment passa a l’Ajuntament, la majoria de vegades es troben notícies a la premsa de les quals el govern no s’ha pronunciat. Crespo posa com a exemple els pares d’alumnes de l’IES número 3 de Dénia, que reclamen algun tipus d’informació sobre les obres que haurien d’haver començat durant el primer trimestre d’aquest any.

En opinió del regidor del BLOC, “no haurien de ser les AMPES les que reclamaren reunions amb l’alcaldessa i la regidora, sinó que hauria de ser el mateix equip de govern els que convocaren a una reunió explicativa amb els afectats per aclarir-los tots els seus dubtes”.

Un altre exemple que posa Josep Crespo és el de les obres del clavegueram Rotes-Montgó, els veïns no paren de fer-se preguntes de com estan fent-se les coses, però ningú de l’equip de govern s’acosta a ells per explicar-los què és el que passa, simplement diuen a la premsa que denunciaran la Confederació Hidrogràfica del Xúquer pel perill que les obres suposen. Els ciutadans estan preocupats per aquesta denúncia i sobre quant els costarà la connexió des de sa casa al col•lector.

“Tampoc estaria malament que l’equip de govern explicara què passa amb l’aigua del Port, són molt bons amenaçant amb tallar-la però no donen cap tipus d’explicació”, ha afegit Crespo.

Per tot això, el BLOC-Compromís per Dénia demana a l’equip de govern que done la cara i que no s’amague, que per pujar impostos, taxes i sancions són molt eficients, però no donen explicacions de cap tipus.