El BLOC demana a l’equip de govern la paralització de la pujada de l’IBI Crespo exigeix responsabilitats a Centre Unificat per permetre aquest “desgavell” El regidor del BLOC a l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, demana a l’equip de govern format per PP i CU que paralitze la pujada de l’IBI a efectes municipals, ja que el ciutadà ja haurà de pagar l’augment anunciat pel govern de Mariano Rajoy. A més a més, el BLOC exigeix responsabilitats als dos regidors de Centre Unificat que també formen part de l’equip de govern i que no han actuat al respecte; Crespo els demana que rebutgen aquesta pujada d’impostos.

Josep Crespo ja ha indicat en diverses ocasions que “l’increment dels impostos no és la solució als problemes econòmics de l’Ajuntament” i continua incidint en la falta de previsió del govern en matèria econòmica, sobretot, després de l’anunci de la pujada de l’IBI anunciada pel nou president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ja que aquesta se sumarà a la ja anunciada per a la nostra ciutat.

Per tot això, el BLOC demana ara a l’equip de govern que es paralitze aquesta pujada d’impostos i que deixe que els ciutadans assumisquen només l’impost que se’ls veurà augmentat a nivell estatal.

Així mateix, Crespo ha volgut fer referència amb els socis de govern del PP, els regidors de CU, ja que “ells no s’han pronunciat al respecte i han deixat fer al govern de Kringe sense objectar res”. Crespo dubta que CU estiga d’acord amb tot el que fa el PP i per això els demana que rebutgen també aquesta pujada de l’IBI.

El BLOC ja va criticar en el seu moment el Pla Econòmic Financer presentat per l’equip de govern en desembre, i per això, continua responsabilitzant PP i CU de la mala situació econòmica que passa l’Ajuntament, lamentant que la seua mala gestió l’hagen de pagar els ciutadans de Dénia amb la pujada d’impostos, i ara, després de l’anunci de Rajoy, encara més. Crespo ja va proposar llavors que en compte de pujar els impostos s’haurien de reduir les despeses i va criticar que els regidors de l’equip de govern es pujaren el seu sou només començar la legislatura.

Josep Crespo responsabilitza l’actual equip de govern d’aquesta situació i lamenta que ara per ara no es puguen concertar més préstecs perquè l’Ajuntament ha arribat a un límit de desequilibri financer. Finalment, el BLOC de Dénia proposa una vegada més que el camí que ha de triar l’equip de govern és el del diàleg i el consens, ja que, de nou, han demostrat que caminen en solitari sense comptar amb l’opinió de la ciutadania ni dels partits de l’oposició. Fins ara, l’únic que han fet és fer una clavada de pota darrere d’una altra.